Slovenski     English     Deutsch
Rešitve Rešitve Reference Reference O_podjetju
 
 

Način delaDomov  --  Način dela  --  Znanje


Znanje

 • tradicija

 • izkušnje

 • kakovost

 • Zaupajte izkušenim strokovnjakom!

  Naše podjetje sloni na bogati tradiciji. Začetki kovinarstva v Krmelju namreč segajo v daljno leto 1962, ko je bil ustanovljen obrat Metalne.

  Zakaj potrebujete partnerja, ki ima veliko znanj?

  Ker vam zagotavljamo vrhunsko kakovost

  Delamo za najzahtevnejše stranke, ki pričakujejo izjemen nivo kvalitete. Zaključen tehnološki proces in nadzor kvalitete zagotavljata kakovost naših izdelkov v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001:2000.

  Ker imamo ogromno izkušenj

  Imamo ogromno izkušenj (od leta 1962 naprej) in smo sposobni izdelati zelo zahtevne produkte. Pomagamo vam najti najboljše rešitve pri tehnični izvedbi izdelave produktov.

  Ker se lahko popolnoma prilagodimo vašim potrebam

  Ker delamo le produkte na osnovi specifičnih želj stranke, smo hitro prilagodljivi in znamo narediti zelo širok razpon različnih produktov.

  Ker imamo strokovne in visoko usposobljene kadre

  Kadri v našem podjetju so zelo izkušeni in strokovnjaki na svojih področjih. Tako lahko od nas pričakujete le najboljše rešitve in svetovanje pri izbiri tehnoloških rešitev pri proizvodnji.  Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte.

   
    Avtorji
   
  Transportna oprema Industrijska dvigala Hidromehanska oprema Oprema za železarne Ladijska krmila in drugi deli Jeklene konstrukcije Konstrukcije za kovinske   mostove Druge rešitve
  Kvaliteta Proizvodnja Znanje
  Predstavitev Zgodovina Lokacija Kontakt