Slovenski     English     Deutsch
Rešitve Rešitve Reference Reference O_podjetju
 
 


Domov  --  7 x zakaj Inkos?


7 x zakaj Inkos?

 • naše prednosti


 • Zakaj nam naše stranke že vrsto let zaupajo?

  Vrhunska kakovost

  Delamo za najzahtevnejše stranke, ki pričakujejo izjemen nivo kvalitete. Zaključen tehnološki proces in nadzor kvalitete zagotavljata kakovost naših izdelkov v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001:2000.

  Odlična opremljenost podjetja

  Naša proizvodnja je opremljena z najsodobnejšo opremo. Pohvalimo se lahko z velikim sodobnim strojnim parkom, ki nam omogoča, da naše delo opravljamo hitro in na najvišjem nivoju. V naši proizvodnji, ki obsega 9000 m2, lahko dela celo do 250 ljudi.

  Izkušnje

  Imamo ogromno izkušenj (od leta 1962 naprej) in znanj, da smo sposobni izdelati zelo zahtevne produkte. Pomagamo vam najti najboljše rešitve pri tehnični izvedbi izdelave produktov.

  Fleksibilnost

  Ker delamo le produkte na osnovi specifičnih želj stranke, smo hitro prilagodljivi in znamo narediti zelo širok razpon različnih produktov.

  Odlična lokacija

  Locirani smo v samem središču Evrope, kar pomeni, da smo hitro in enostavno dostopni, kar vam zniža transportne stroške.

  Visoko usposobljen kader

  Kadri v našem podjetju so zelo izkušeni in strokovnjaki na svojih področjih. Tako lahko od nas pričakujete le najboljše rešitve in svetovanje pri izbiri tehnoloških rešitev pri proizvodnji.

  Možnost širitve

  S pomočjo strateških partnerjev imamo možnost širitve naših kapacitet.  Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi izdelki in storitvami nas kontaktirajte.

   
    Avtorji
   
  Transportna oprema Industrijska dvigala Hidromehanska oprema Oprema za železarne Ladijska krmila in drugi deli Jeklene konstrukcije Konstrukcije za kovinske   mostove Druge rešitve
  Kvaliteta Proizvodnja Znanje
  Predstavitev Zgodovina Lokacija Kontakt