Slovenski     English     Deutsch
Rešitve Rešitve Reference Reference O_podjetju
 
 

O podjetjuDomov  --  O podjetju  --  Lokacija


Lokacija

Locirani smo v samem središču Evrope in smo hitro ter enostavno dostopni

Iz smeri Ljubljana

Iz smeri Ljubljana zavijete s ceste na izvozu za Trebnje. V centru zavijete desno ter nadaljujete pot skozi Mirno in Mokronog proti Sevnici. V Tržišču zavijete levo ter po približno 2,6 km (brez zavijanja na lokalnih odcepih) prispete do našega podjetja v centru Krmelja.

Iz smeri Celje

Iz smeri Celja peljete v smeri Zidani most - Krško. V Boštanju zavijete desno (smer Trebnje - Mokronog). Po 12 km (v Tržišču) na odcepu zavijete desno. Po približno 2,6 km (brez zavijanja na lokalnih odcepih) prispete do našega podjetja v centru Krmelja.

Iz smeri Zagreb

Iz smeri Obrežje - Ljubljana na avtocesti izberete izvoz Drnovo ter peljete naravnost skozi Krško v smeri Sevnica - Celje. V Boštanju zavijete levo (smer Trebnje - Mokronog). Po 12 km (v Tržišču) na odcepu zavijete desno. Po približno 2,6 km (brez zavijanja na lokalnih odcepih) prispete do našega podjetja v centru Krmelja.

Iz smeri Obrežje - Ljubljane zavijete s ceste na izvozu za Trebnje. V centru zavijete desno ter nadaljujete pot skozi Mirno in Mokronog proti Sevnici. V Tržišču zavijete levo ter po približno 2,6 km (brez zavijanja na lokalnih odcepih) prispete do našega podjetja v centru Krmelja.

Za lažjo orientacijo si oglejte še zemljevid:

 

Klikni na zemljevid za povečavo

 
  Avtorji
 
Transportna oprema Industrijska dvigala Hidromehanska oprema Oprema za železarne Ladijska krmila in drugi deli Jeklene konstrukcije Konstrukcije za kovinske   mostove Druge rešitve
Kvaliteta Proizvodnja Znanje
Predstavitev Zgodovina Lokacija Kontakt